DOT SHOT inleder ett samarbete med PRIVAB

DOT SHOT inleder ett samarbete med PRIVAB

Pharma Way ingår ett samarbete och blir leverantör till den snabbt växande grossisten Privab. Privab levererar varor till service- och dagligvaruhandeln, både rikstäckande kedjor samt fristående handlare i Sverige. DOT SHOT är en serie av produkter och kommande produkter baserade på vår unika gurkmeja vilken ger en snabb och god hälsoeffekt.

Vi ser fram emot att leverera våra DOT SHOT produkter till Privab och Privabs kunder. Detta ger ännu en möjlighet till att öka spridningen av våra unika hälsodrycker. Fler och fler upptäcker de positiva effekter som daglig användning av DOT SHOT ger. Vi är mycket stolta och glada över den positiva feedback vi får från användare, både professionella idrottare och aktiva personer, säger Joacim Folkesson, Vice VD och Marknadschef på DOT SHOT Pharma Way. 

Privab är en viktig samarbetspart och aktör som ger oss ytterligare en dimension i vår distribution och försäljning och vi är mycket glada att få inleda detta samarbete, säger Thomas Modin, Business Director på Pharma Way, med ansvar för centrala listningar hos kedjor och grossister. 

Mer information om Privab hittar du här

 

Tillbaka till blogg