DOT SHOT inleder samarbete med Out Of Home

DOT SHOT inleder samarbete med Out Of Home

DOT SHOT Pharma Way ingår ett samarbete och blir leverantör till den växande digitala grossisten Out of Home. Out of Home levererar varor till gym, hotell, restauranger, caféer samt service- och dagligvaruhandeln. Över 3 000 nya kunder har registrerat sig hos Out of Home de senaste 12 månaderna. DOT SHOT är en serie av produkter och kommande produkter baserade på vår unika gurkmeja vilken ger en snabb och god hälsoeffekt.

”Vi ser fram emot att leverera våra DOT SHOT produkter till Out of Home och deras kunder. Detta ger ännu en möjlighet till att öka spridningen av våra unika hälsodrycker till fler kundgrupper. DOT SHOT används dagligen av en växande grupp kunder, såväl elitidrottare som aktiva personer. DOT SHOT har många gym som kunder och vi är stolt samarbetspartner till Team Eksjöhus, ett av de ledande lagen inom Ski Classic (långlopp på skidor). Åkarna i Team Eksjöhus har testat DOT SHOT och är väldigt positiva,” säger Joacim Folkesson, Vice VD och Marknadschef på DOT SHOT Pharma Way.

”Out of Home blir en viktig samarbetspart som ger oss ytterligare bredd i vår distribution och försäljning. Vi är mycket nöjda att få arbeta med en grossist i framkant,” säger Thomas Modin, Business Director på Pharma Way, med ansvar för centrala listningar hos kedjor och grossister.

”Out of Home ser fram emot att få jobba med DOT SHOT och deras produkter och ser stor potential med en modern produkt som lyfter kategorin,” säger Felicia Blomquist på Out Of Home
Tillbaka till blogg