DOT SHOT kan prisas på Sthlm Beauty Week

DOT SHOT kan prisas på Sthlm Beauty Week

Tisdagen den 28 november deltar DOT SHOT på evenemanget Stockholm Beauty Week som hålls två gånger per år. I år har DOT SHOT möjligheten att ta hem ett prestigefullt pris i kategorin "Skönhet inifrån". Evenemanget är en mässa och ett event för såväl företagare som privatpersoner som vill få tips och inspiration inom skönhet och hälsa. För DOT SHOT är det andra året som man är nominerade till ett pris av juryn.

– Att vara nominerad är jättekul och det visar det stora intresset för DOT SHOT och dess funktion som bland annat påverkar huden på ett positivt sätt, säger Caroline Sjögren, hälsocoach och säljare på DOT SHOT.

Positivt gensvar

Stockholm Beauty Week, känt för sin fokus på hälsa och skönhet, arrangeras på Berns och lockar varje år en rad framstående varumärken.

Det är andra året som DOT SHOT medverkar på Stockholm Beauty Week och tidigare besök har resulterat i positiva gensvar från kunder som nått en positiv effekt genom att dricka DOT SHOT.

– Vi har sett hur våra DOT SHOT produkter hjälper till mot till exempel akne - och Stockholm Beauty Week ger en bra möjlighet att träffa en av våra större kundgrupper inom skönhet och hälsa, säger Caroline.

På evenemanget kommer DOT SHOT erbjuda exklusiva erbjudanden för dig som kommer dit. Biljetter hittar du här

Tillbaka till blogg