Dot Shot officiell partner till Svensk Friidrott

Dot Shot officiell partner till Svensk Friidrott

Redan under Finnkampen tidigare i år smygstartade samarbetet. Nu går Dot Shot in som officiell partner till Svensk Friidrott.

- Vi brinner för att ge idrottare möjligheten att prestera så bra som möjligt. Dot Shot-produkterna har generellt en positiv effekt på kroppen men i synnerhet kan Dot Shot bidra till en snabbare och bättre återhämtning samt mindre träningsvärk. Dot Shot-produkterna är både veganska, glutenfria och GMO-fria vilket ger en säker och naturligt positiv effekt, säger Joacim Folkesson, marknadschef för Dot Shot.

Dot Shot är en naturprodukt som innehåller vattenlösligt kurkumin från gurkmeja. Gurkmeja är en substans som många idrottare redan tar i dag för att få bättre funktion i muskler och leder. Gurkmeja är inte vattenlösligt vilket gör det svårt för kroppen att ta upp kurkuminet.

Dot Shot är en serie produkter baserade på vattenlösligt kurkumin vilket ger en betydande bättre effekt, förslagsvis kan man blanda den i en smoothie, proteinshake eller dricka den som dem är, då de har en god smak. Dot Shot är dessutom den första och enda vattenlösliga kurkumin som producerats och som finns på marknaden.

– Många idrottare är oroliga för nya produkter, men det finns ingenting i Dot Shot-produkterna som är dopingklassat, säger Joacim Folkesson.

Produkterna är även testade och godkända av Svensk Friidrotts medicinska kommitté.

– Det är alltid spännande att få in en ny partner till förbundet, och jag är övertygad om att det kommer att bli ett givande samarbete, säger Jan Larsson, marknadschef på Svensk Friidrott.
Tillbaka till blogg