DOT SHOT Allt för hälsan 10-12 november 2023

Hälsa i fokus när DOT SHOT besöker Allt för hälsan

Hösten är här med råge och på vissa platser har snön redan börjat falla. Men för att råda bot på mörkret vill DOT SHOT nu fylla på med energi och uppmanar dig att komma och besöka den populära mässan "Allt för hälsa" på Stockholmsmässan i Älvsjö den 10-12 november. 

Utöver DOT SHOT, som kommer ha bra erbjudanden på plats, kommer du träffa en mängd olika företag som vill bidra till ett positivt mående, fysiskt som psykiskt. Du kan förvänta dig allt inom träning, hälsa, yoga, skönhet och kost. Och med sin vattenlösliga hälsoshot bestående av curcuminer från gurkmeja är DOT SHOT givna på mässan. 

För de som vill leva ett aktivit liv   

Eventet lockar till sig besökare från hela landet och med olika ingångar - men med ett gemensamt syfte - att förbättra eller bibehålla sin hälsa. 

– Det är ett väldigt brett spann av personer på plats, men såklart är det människor som aktivt arbetar för att hålla sig friska och leva ett aktivit liv, säger Joacim Folkesson, försäljningschef på DOT SHOT som kommer närvara på mässan. 

"Smaka på våra produkter"   

För DOT SHOT är det fjärde året i rad som man kommer befinna sig på mässan - mycket på grund av det positiva gensvar som kommit från tidigare besök. 

– Detta är också en chans för oss att visa upp oss för nya potentiella kunder, de får komma och smaka på våra produkter och vi får informera om något som inte är så etablerat på marknaden, säger Joacim och fortsätter: 

Vi ser fram emot att presentera DOT SHOT för våra besökare och informera om världens första och enda curcumindryck baserad på gurkmeja och vilka fördelar den har inom områdena; Hälsa, Sport och Skönhet.

Vill du gå på mässan kan du klicka här för att köpa biljetter. DOT SHOT ställer ut i monter B07:19

Tillbaka till blogg