Tack för att du stöttar HSKF09!

Med rabattkoden "HSKF09" får du möjligheten att köpa ett 24-pack DOT SHOT, innovativa gurkmejashots antingen med bara vår unika gurkmeja/curcuminer (DOT SHOT The Equalizer) eller i kombination med ingefära (DOT SHOT The Protector), för bara 399 kr (ink frakt). 100 kronor per såld kartong går direkt till laget HSKF09 och möjliggör en resa till Barcelona.

DOT SHOT är en vegansk hälsodryck baserad på vattenlöslig curcumin från gurkmeja. Tack vare den vattenlösliga formulan ger DOT SHOT ett bra upptag av curcuminer, vilket förenklar kroppens förmåga att ta tillvara på dess väldokumenterade hälsoeffekter (DOT SHOT The Equalizer). Finns också i kombination med ingefära och Vitamin C, är sockerfri (DOT SHOT The Protector).

Upptag av curcuminer

Genom att vi gjort gurkmeja/curcuminer vattenlösligt och i form av dryck börjar upptag i blodet direkt när drycken tas i munnen. Vi har i studie kunnat visa att vårt gurkmeja/curcuminer tas upp snabbt och ger bra upptag. Bra upptag gör att man får många positiva effekter som bidrar till en hälsosam kropp och ett aktivt liv.

Naturens skafferi

Naturens skafferi har nyttjats i alla tider. Med DOT SHOT går vi tillbaka till rötterna för att skapa framtidens produkter. Den gemensamma nämnaren i dessa är gurkmejan, som har skördats i tusentals år och använts för att göra gott för människor. Curcuminer – det åtråvärda ämnet i gurkmejan – främjar kroppens rörlighet, stöttar immunsystemet och påskyndar återhämtningen efter träning.

Vi har tagit curcuminet in i 2020-talet. För första gången har det aktiva ämnet lösts upp i vatten, vilket gör det lättare för kroppen att tillvarata dess effekter. Med lime eller ingefära som smaksättare ger det dig en boost och hjälper till att lägga pusslet för en aktiv livsstil. Det är inte konstigt att det känns naturligt.