Träffa DOT SHOT på 60plus Mässan i Gävle 24-25 oktober

Träffa DOT SHOT på 60plus Mässan i Gävle 24-25 oktober

Nästa vecka, tisdag och onsdag den 24-25 oktober, så befinner sig DOT SHOT på Seniormässan i Gävle. Kom gärna förbi montern 20A och ta ett snack med Joacim Folkesson som kommer befinna sig på mässan. Så passa på att komma förbi och smaka DOT SHOT The Equalizer och The Protector

Mässan, som går under namnet 60plus Mässan, i Gävle är en mötesplats för länets seniorer och intresset har ökat år för år, både när det kommer till besökarantal och antal utställare. För DOT SHOT är det första gången som man ställer ut på mässan just i Gävle. 

– Det ska bli väldigt roligt att komma till Gävle i och med att vi vet om att det är en väldigt stor målgrupp vi där kommer möta, säger Joacim Folkesson, säljchef på DOT SHOT som kommer befinna sig på plats. 

Utöver Gävle hålls även mässan i flera andra städer och DOT SHOT kommer befinna sig på mässan i Västerås den 22-23 november senare i höst. 

DOT SHOT är en produkt som lämpar sig till en relativt stor målgrupp, men att man från den äldre målgruppen fått ett väldigt positivt gensvar: 

– Framförallt är det äldre personer som lider av värk och stela leder som använder vår prdoukt för att förbättra eller bibehålla en god rörlighet, säger Joacim och fortsätter: 

– Det är ett bra tillfälle för oss att på mässan synas och prata med människor, höra om deras problematik och om DOT SHOT kan hjälpa till. 

DOT SHOT kommer befinna sig på mässan under bägge dagarna och för besökare erbjuda smakprov och erbjudanden på plats. 

Tillbaka till blogg