Vad är DOT SHOT?

DOT SHOT är en serie av kommande produkter baserade på vår unika gurkmeja vilken ger en snabb och god hälsoeffekt

DOT SHOT The Equalizer är en, innovativ gurkmejashot baserad på våra unika curcuminer med bra upptag från gurkmeja med en härligt uppfriskande smak av lime. Stärker immunförsvaret och bidrar till muskler och leders normala funktion.

DOT SHOT The Protector innehåller förutom våra unika curcuminer, ingefära och rikligt med vitamin C. Boostar immunförsvaret mot infektioner.

Gurkmeja har genom studier visat sig hjälpa kroppen att bibehålla en rad normala funktioner:

  • IMMUNSYSTEMET – Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • TRÄNING - Bidrar till musklernas normala funktion dvs. mindre träningsvärk och snabbare återhämtning
  • RÖRLIGHET – Bidrar till leders normala rörlighet och funktion
  • SKYDDAR CELLER MED ANTIOXIDANTER

Vad är curcuminer?

Gurkmeja innehåller curcuminoider, en grupp av ämnen som bl.a. ger gurkmejan sin starka gula färg.

Curcuminer extraheras från gurkmejaoleoresin. Curcuminer från gurkmeja har betraktats som ett kraftfullt naturläkemedel i Indien och Kina i ca 5 000 år. Curcuminer är ett viktigt läkeämne inom den traditionella indiska medicinläran Ayurveda. Man tror att gurkmeja introducerades i Europa av Marco Polo, som ett mindre dyrbart alternativ till saffran.

Vi har löst gåtan så kroppen kan ta upp curcuminer från gurkmeja

Genom att vi gjort gurkmeja/curcuminer vattenlösligt och i form av dryck börjar upptag i blodet direkt när drycken tas i munnen. Vi har i studie kunnat visa att vårt gurkmeja/curcuminer tas upp snabbt och ger bra upptag. Bra upptag gör att man får många positiva effekter som bidrar till en hälsosam kropp och ett aktivt liv.