Erbjudande att förvärva aktier i Pharma Way AB

Ett attraktivt erbjudande att bli delägare i Pharma Way AB. Med hjälp av de tillförda resurserna kommer vi fortsätta bygga varumärket DOT SHOT ännu starkare på marknaden.

DOT SHOT är en hälsoshot baserad på Bolagets unika vattenlösliga gurkmeja för bättre hälsoeffekt.

Bolaget har under de senaste månaderna öppnat upp en ny intressant marknad för DOT SHOT vilken enligt Bolagets bedömning har mycket stor potential, nämligen hud och skönhet.  Bolaget har en pågående pilotstudie med ett antal personer som lider av akne och där vi har fått otroligt positiva resultat redan efter en kort behandlingstid på 14 dagar.

Detta innebär att en ny säljkanal nu öppnas upp för DOT SHOT, som kommer att få en stor betydelse för bolagets kommande resultat och möjligheterna att nå våra högt satta mål. Bolagets ambition är att vara en av de ledande leverantörerna av kosttillskott baserad på curcumin, inom idrott, hälsa och skönhet.   

Ett resultat av det stora intresset för DOT SHOT inom denna nya säljkanal är att DOT SHOT nu redan finns på 12 skönhetskliniker, och fler är på väg. DOT SHOT är också nominerade till utmärkelsen årets hälsokost inom skönhet 2022 - Stockholm Beauty Week Awards. 

Team DOT SHOT, som består av ett antal professionella idrottare som är knutna till oss, och som i sin vardag och träning använder produkten, vittnar alla om produktens fördelar och effekt. Flera av dessa är också delägare i Bolaget.

Bolaget märker av ett starkt ökande intresse för att bli ambassadör för DOT SHOT vilket på ett positivt sätt bygger förtroende för våra produkter, kredibilitet för företaget och våra kommande lanseringar. I förläggningen ökar detta också Pharma Way’s marknadsvärde.

Erbjudande till nya och befintliga aktieägare:

  • Värdering pre money ~30 MSEK Nuvarande Värdering 20% lägre jämfört med tidigare finansiering under 2022 vilket är i linje med den nedgång som varit inom hälsosektorn under 2022.
  • Pris per aktie 8 SEK
  • Upp till 10 MSEK motsvarar 1 250 000 nya aktier
  • Minsta aktiepost är 600 aktier motsvarar 4 800 SEK
  • Avslutas den 24 mars
  • Anmälan görs via bifogad anmälningssedel

Målsättning upp till 10 MSEK

För att få tillgång till Investment Memorandum och anmälningssedel

kontakta Mårten Österlund, VD

Tel: + 46 (0) 70 691 6767

E-mail: marten.osterlund@pharma-way.com

eller

Joacim Folkesson, EVP Marketing & Sales

Tel: + 46 (0) 76 761 1105

E-mail : joacim.folkesson@pharma-way.com

 


Äldre inlägg Nyare inlägg