Pharma Way ingår 3-årsavtal med Team Eksjöhus Ski Classic

Pharma Way ingår 3-årsavtal med Team Eksjöhus Ski Classic

Pharma Way ingår 3-årsavtal med Team Eksjöhus och blir därmed en partner till teamet med sina DOT SHOT produkter. Pharma Way har unik kunskap i att utveckla och formulera vattenbaserade växtextrakt till dryck med betydande hälsoeffekter för professionella idrottare.

Tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli starkare och nå ännu fler framgångar, säger Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus.

Pharma Way´s produktserie av DOT SHOT produkter har unika egenskaper för att förbättra professionella idrottares prestationer och minska idrottares träningsvärk och ge dessa en snabbare återhämtning.

Åkarna har under de senaste tävlingarna av tävlingssäsongen testat och utvärderat vår produkt DOT SHOT och alla har nu återkommit med positiva reaktioner vilket ledde fram till vårt beslut att fortsätta vårt samarbete med Team Eksjöhus.

Vi ser fram emot att vara partner med ett av Ski Classics bästa team och ser fram emot kommande säsong med stor glädje och stora förväntningar. Totalt antal personer som följer Ski Classic under en säsong är ökande vilket är otroligt spännande. Detta ger oss ytterligare möjlighet att sprida kunskapen om vår unika produkt samt förstärka varumärket DOT SHOT på en internationell marknad, säger Joacim Folkesson, Vice VD och Marknadschef på Pharma Way.

Vi har testat denna produkt några månader i laget och har fått många positiva svar från åkarna, så vi tror verkligen att DOT SHOT kan hjälpa oss till framgångar. Produkten har visat sig mycket bra för muskler och leder samt återhämtning  efter träning och tävling, något som er viktigt för att kunna träna hårdare, säger Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus.

 

Tillbaka till blogg