Team Eksjöhus vann överlägset Ski Classic säsongen 2023/2024

Team Eksjöhus vann överlägset Ski Classic säsongen 2023/2024

Efter det avslutande Janteloppet på 100 km står det klart att Team Eksjöhus är den stora vinnaren med 2783 poäng, jämfört med tvåan som hade 2195 poäng. Totalt har laget säkrat åtta pallplatser i de olika kategorierna (herrar och damer totalt, ungdom, sprint och klättringspris).

Medaljregn över damerna

I Ski Classic 23/24-serien tog Kati Roivas hem en andraplats, Magni Smedås en tredjeplats och Sofie Elebro en fjärdeplats totalt. I sprintpriset kom Magni Smedås trea och Kati Roivas fyra. För klättringspriset säkrade Kati Roivas återigen en andraplats och Magni Smedås en tredjeplats. Detta är enastående prestationer, särskilt eftersom Kati Roivas och Magni Smedås inte deltog i några tävlingar under 2023.

Duktiga unga åkare på herrsidan

Lagets framväxt på herrsidan ser lovande ut med Thomas Ödegaarden och Axel Jutterström som tog första och andra platsen i ungdomsklassen. Thomas Ödegaarden var även den främsta åkaren totalt med en fjärdeplats, och Team Eksjöhus hade fyra åkare bland de nio bästa. Thomas Ödegaarden tog också en imponerande andraplats i klättringspriset efter en mycket stark säsong.

Fantastiskt lag

Team Eksjöhus präglas av fantastisk sammanhållning och stämning mellan åkare och ledare. Vi är stolta sponsorer till laget och gratulerar dem till alla framgångar. Vi På DOT SHOT ser fram emot en ny spännande säsong tillsammans med Team Eksjöhus.

Back to blog