VÅR GRUNDARE
DR MÅRTEN

Mårten Österlund studerade molekylärbiologi på Stockholms universitet, och tog sin examen som filosofie doktor i molekylärbiologi 1986 vid Uppsala universitet.

Dr Mårten fortsatte sedan med två års postdoktorala studier vid det berömda Pasteur-institutet i Paris. Efter det tillbringade Dr Mårten många år i olika ledande befattningar på ett antal läkemedelsföretag, t.ex. Karo Bio och Meda. Under den tiden skaffade han sig en omfattande kunskap om läkemedelsmarknaden, samlade erfarenheter från forskning och klinisk utveckling av läkemedel, samt deltog i många framgångsrika lanseringar av innovativa produkter. 2018 grundade Dr Mårten Pharma Way AB.

På hösten 2018 fick vi upp ögonen för produkten och teknologin bakom Dot Shot genom före detta kollegor på Meda. Det intressanta med produkten som kom från Indien är att den är baserad på vattenlösligt gurkmeja/curcumin vilket är unikt och att det fanns studier gjorda på produkten. Vi har nu skapat en stark relation med vår producent i Indien och dessutom utvecklat flera nya produkter, baserat på teknologin att göra vattenlösliga växtextrakt, vilka kommer lanseras framöver. Vår första produkt i serien är Dot Shot the Equalizer vilken nu marknadsförs och säljs i Europa och USA.

Vi är mycket stolta över Dot Shot och är väldigt glada över den positiva feedback vi får från användare av Dot Shot både professionella idrottare och aktiva personer. Det känns väldigt bra att arbeta med en så positiv och hälsosam produkt”

Mårten Österlund, grundare av Dot Shot 💚

 

 


PHARMA WAY UNIK KOMBINATION AV KOMPETENSERJOACIM FOLKESSON EN VIKTIG DEL AV PHARMA WAY SEDAN SEPTEMBER 2018.

Joacim Folkesson är en internationellt erfaren Försäljnings - och Marknadsdirektör med mer än trettiofem års arbete inom marknadsförings-, försäljnings- och reklamföretag samt livsmedels- och dryckesindustrin.

Under åren i dryckesbranschen lyckades Joacim skapa och bygga upp välkända varumärken som Pilsner Urquell, Boddington, Gaymers Cider bara för att nämna några. Att förhandla och upprätta goda förbindelser med producenter och partner internationellt var nyckeln till framgång. Joacim var också en pionjär i Skandinavien när digital skyltning började komma som det nya marknadsföringsverktyget.

Under de senaste 10 åren har Joacim ansvarat för Skandinavien och Baltikum för ett internationellt reklamföretag baserat i mer än 140 länder, som arbetar med några av de största företagen på den nordiska marknaden, såsom Unilever, P&G, Electrolux, Mondelez bara för att nämna några.

År 2002 diagnostiserades Joacim med reumatism. Han var då väldigt aktiv inom skidor, träning vilket han haft som sina största intressen i hela sitt liv, men när han inte ens längre kunde lyfta sin tvååriga son, insåg han snabbt att han behövde göra en förändring. Han fick upp intresset för gurkmeja och dess effekter då gurkmeja är bra för muskler och leder och återställer kroppens normala funktion.

”Jag upplevde att när jag tog en Dot Shot innan jag la mig på kvällen, så kände jag mig piggare, mjukare i kroppen och ingen stelhet.

En shot motsvarar 300g gurkmejapulver eller 12-15 gurkmejakapslar. I dryckformat går gurkmejan ut snabbare i kroppens system, vilket leder till att det börjar verka snabbare. Nu är jag tillbaka och är lika aktiv som förut och har tagit upp alla de intressen jag tidigare haft utan problem.”

Joacim Folkesson, medgrundare av Dot Shot 💚

 

PETER GYÖRKI, CIVILEKONOM, VD OCH GRUNDARE AV GYÖRKI +, VARUMÄRKESKONSULT OCH ORDFÖRANDE I PHARMA WAYS STYRELSE SAMT DELÄGARE I BOLAGET.

Peter Györki har över 30 års erfarenhet av mode, design och varumärkesutveckling. För några av världens ledande varumärken.

Grundare och under 10 år Vd för Skandinaviens ledande designbyrå, som växte till att bli en del av världens största byrånätverk. Arbetade i sex år efter försäljningen med att bygga bolaget internationellt samt anpassa organisationen till den internationella kulturen med bibehållen lönsamhet och kreativ excellens.

Huvudfokus idag är rådgivning och stöd för att leda förändring i organisationer samt utveckling av kreativa processer. I verksamheten ingår även coachning av personer i ledande ställning.

Peter Györki har tagit fram design och den grafiska plattformen för Dot Shot. Dot Shot har varit nominerad två år i rad för Svenska Designpriset vilket vi är mycket stolta över.

”Efter att under många år drivit en designbyrå och då främst arbetat som rådgivare åt flera av våra mest kända internationella konsumentvarumärken, som sökt hjälp med att stärka och utveckla sin position med design som affärsverktyg. Är det extra kul att i Pharma Way kunna få vara en del av företaget och skapa ett varumärke från grunden och steg för steg bygga DOT SHOT och se företaget växa.”

Peter Györki, Styrelseordförande och utvecklare av design för Dot Shot 💚

MORGAN CEDERBLOM VD FÖR VÅRT AMERIKANSKA DOTTERBOLAG, PW NORDAMERIKA LLC.

Morgan började på Pharma Way sommaren 2020 och leder den nordamerikanska verksamheten. Hans erfarenhet sträcker sig över 30+ år inom livsmedelsindustrin i USA såväl som utomlands. Morgan har tidigare haft ledande befattningar på Coca-Cola Company samt ledare för flera internationella nystartade företag i Amerika.

Morgan är född och uppvuxen i Sverige men flyttade till USA 1993. Han har varit amerikansk medborgare i över 20 år och kallar Atlanta, Georgia för ett hem där han tycker om den vänliga kulturen i söder samt dess golfbanor i världsklass och milt klimat.

Med Morgans hjälp kunde vi under pandemin starta bolag i USA, ta fram produkt skapa logistiklösning samt lansera produkt i USA på egen web shop på mindre än ett år. Morgans kunskap och stora kontaktnät är av stor vikt för vår lansering i USA och fortsatta resa i USA.

 

PHARMA WAY AB
PHARMA WAY

Pharma Way är ett foodtech bolag som utvecklar och säljer innovativa och effektiva hälsoprodukter på den europeiska och nordamerikanska marknaden.

Våra produkter baseras på en unik kunskap att utveckla och formulera vattenbaserade växtextrakt till dryck med betydande hälsoeffekt. Vår första Dot Shot i en serie av kommande produkter är baserad på vår unika vattenlösliga gurkmeja vilken ger snabbare och bättre hälsoeffekt än produkter på marknaden baserade på vanlig gurkmeja.

Våra produkter tillverkas med hög kvalité och används av ett stort antal professionella idrottare. Vi har gjort vår unika gurkmeja till en dryck med en frisk och god smak av lime. Det ska vara både nyttigt och gott att vara hälsosam!

DOT SHOT THE EQUALIZER VÅR FÖRSTA PRODUKT I EN SERIE KOMMANDE DOT SHOT PRODUKTER

Vår första Dot Shot "The Equalizer" är innehåller vår unika vattenlösliga gurkmeja. Vår gurkmeja kommer från Indien och från noga utvalda bönder. Vi producerar vattenlösliga växtextrakt till hälsosamma och goda drycker på en fabrik certifierad för livsmedel i Indien. Produktion planeras att flyttas till Europa och USA för att minska transporter och påverkan på miljön.

Gurkmeja har genom studier visat sig hjälpa kroppen på flera sätt:

● Stärker immunförsvaret

● Bidrar till mindre träningsvärk och snabbare återhämtning

● Ökar rörlighet

● Skyddar vår kropp och celler med antioxidanter

Att dricka Dot Shot är en bra vana för ett hälsosamt och aktivt liv. Därför bör Dot Shot vara en del av ens dagliga vanor antingen om man tar till frukost, på kvällen eller vid träning.

Antal personer som dricker Dot Shot regelbundet för ett aktivt och hälsosamt liv ökar dagligen. Fysioterapeuter rekommenderar Dot Shot till sina kunder för en snabbare och mer effektiv återhämtning. Ett starkt ökande antal idrottare dricker idag Dot Shot för att må bra, kunna träna hårdare och prestera bättre. Detta har resulterat i att vi blivit leverantör till svenska alpina skidlandslaget.

REFERENSER>

magdalenafjaellstroem

Jag är superglad över mitt nya samarbete med magidrycken @dotshot.se

För fyra veckor sedan var mitt knä väldigt svullet, inflammerat och jag hade ont 👉🏼 Jag och min läkare diskuterade att ta en kortisonspruta så att knät skulle lugna ner sig. Men i samband med det hörde jag talas om DotShot, en gurkmejadryck som innehåller ordentligt med kurkumin. Såklart provade jag drycken och efter bara två dagar kände jag skillnad. Ända sedan dess har jag kunnat träna precis som jag vill och till och med kunnat göra några svängar i slalombacken, det kallar jag succé!!

marthanordstrom Så skönt att ditt knä är på bättringsvägen och kanske tack vare dotshot.se!😃❤👍

Pearl-Angela Marsh

Certiferad Fasciaspecialist

 

Gult Guld

En positiv 67 årig klient som är aktiv inom hundsporten agility, med muskelreumatism, har kommit regelbundet på behandling till mig. Måste nämna att hon tidigare gått i 10 år på cortison. Vandrande smärta i höfter, ben, knä och fötter, alltid bättre efter behandling, fast efter en tid så kom stelhet o smärta tillbaka beroende på bl.a. tränings intensitet och väder.

I mars månad började hon dricka det flytande guldet DOT SHOT och bara efter nån månad kom hon studsande som en ungdom till mig för massage.

Jag minns hennes glada ord vilket värmde mitt hjärta:

” Fattar du Pearl…Fattar du…jag vill knappt nämna det högt…Jag springer ifrån 30 åringarna på agility. När de fick möjligheten att träna lite till. Så var det bara jag som orkade. De unga var helt slut…Du, du har väl sånt där gult guld hemma?!”

Dot Shot efter behandling, är numera en standardrekommendation till alla mina nya kunder och jag får mkt positiv respons och resultat.

 

Pearl-Angela Marsh

Certifierad Fascia Specialist / Massör

 

Ung Fotbollsspelare ...

Kom på ”må bra behandling” en tid efter knäoperation. Svullnaden och smärtan vid belastning av knäet.

Jag rekommenderade då Dot Shot och bara efter 2 dagar så kände denna unga vältränade fotbollsnörden en förbättring i knäet. Omfånget minskade och rörligheten ökade.

Rehabträning gick lättare och kroppen fick ny energi.

Idag är fotbollsspelaren Dot Shot ambassadör.

Behöver jag säga mer?

Dot Shot efter behandling, är numera en standardrekommendation till alla mina nya kunder och jag får mkt positiv respons och resultat.

Pearl-Angela Marsh

Massör / Certifierad Fascia Specialist

 

Tjena!

Tack så mycket för varmt välkomnande, så spännande Till vardags är jag fotbollsmålvakt i Falkenbergs FF. Tyvärr råkade jag ut för en korsbandoch meniskskada i våras vilket håller mig borta från spel resten av detta året. Jag kom jag nyligen i kontakt med DOT SHOT och sedan dess har mitt knä och övriga delar av kroppen känts betydligt bättre vilket är fantastiskt! Nu vill jag själv vara med på denna resan tillsammans med er.

En liten kort...

Hästskötare kommer till andra Djupvågsbehandling.

Naturligtvis så hade hon efter första mötet, fått med sig en ” Start upp kur” med Dot Shot.

Hennes kommentar var så underbar.: Jag mår så himla bra och det är så gott- hur många får man dricka om dagen? 😂😂😂

Behöver jag säga mer?

 

Simon Jansson

Hejsan allihop!

Simon Jansson heter jag, 29 år och bor i Edsbyn men kommer från Köping ifrån början! Jag lever tillsammans med min sambo Sara, våran dotter Maja på 3,5 år och hunden Niko. Jag spelar bandy i Edsbyns IF och har spelat bandy på elitnivå i snart 14 år. Jag älskar träning och all sorts av idrott, har spelat hockey, fotboll och golf tidigare.... Spelar jag inte bandy så tränar jag, umgås med min familj eller spelar lite Padel! Vi är en väldigt aktiv familj. Är riktigt häftigt att få vara en del av Dot Shot gänget. Jag behöver vara skadefri och frisk så då passar Dot Shot mig perfekt!

Vi hörs och ses

SOFIA SKOTTE, NORRKÖPING

“Tack och lov för Dot Shot! Jag började dricka DOT shot en söndagskväll och redan på tisdagen efter 5 shots, kände jag att mina knän gick att böja utan att jag sa aj högt! Jag tränar på gym 3 - 4 ggr per vecka och känner att jag nu kan ta i utan att få smärta. Hade även en liten förkylning som knappt hann att börja innan jag kände mig frisk igen, är säker på att utan Dot Shot hade jag haft en både värre och längre sjukdomsförlopp!”

Erik

Hej! Som 47 årig Triathlet på långdistans, så som ex Ironman, där man simmar 3,8 km, cyklar 180 km och springer 42 km, allt i en följd, har det så klart under åren blivit många och långa timmar av träning och tävling. Självklart har det slitit på kroppen men jag har varit noga med vila, återhämtning och en god kost. I december 2019 fick jag problem med en värkande häl som jag inledningsvis ignorerade och i vanlig ordning försökte vila bort. Jag fortsatte sedan köra på men insåg snart att det rörde sig om hälsporre som gör väldigt ont och vad jag förstår är svårt att bli av med på kort sikt. Jag testade att vila, knapra värktabletter, fotinlägg och rehab övningar med blandade resultat. Gå till läkare borde jag gjort.... men avstod. Jag fick möjlighet att testa DOT SHOT och när man haft ont länge så testar man det som finns tillgängligt. Som en (mycket) stor skeptiker till naturläkemedel överlag, gav jag det dock en chans....... Efter 4–5 dagar under påsken 2020, då jag följt det rekommenderade intaget, började det hända saker. Det började med ett lite annorlunda "pirr" i aktuell häl. Jag kände därefter en gradvis förbättring under den vecka som gick, naturligtvis i kombination med vila. Hälen blev sedan märkbart bättre och till slut kom jag på mig själv att jag gick, utan att hela tiden tänka på smärtan eller halta. Nu är det maj och jag är väldigt överraskad över resultatet efter att ha gått med smärtan så länge. Min förhoppning är nu att kunna komma igång igen, sakta men säkert.

GREGER ZETTERQVIST – ÖSTERÅKER

Har tränat på gym hela mitt liv, ja jag är en inbiten kroppsbyggare. Under åren har jag dragit på mig en del träningsskador som med åldern började plåga mig rätt rejält. Och när gubb-hjärnan ville mer än vad gubb-kroppen orkade så kom inflammationerna som ett brev på posten. Det hela slutade med en höftledsoperation våren -19 och träningsstopp. För alla er som tränar kontinuerligt vet ni att man inte blir så positiv i humöret när man inte kan träna, i alla fall inte jag. Träningsabstinensen var enorm! Så i februari fick jag ett tips av en god vän att prova DOT SHOT. Jag var öppen för allt och det var ju dessutom en nyhet. Gubben har blivit som ny i kroppen, så nu får ynglingarna passa sig på gymmet. Varken axlar, handleder, knän eller höft gör ont och igår körde jag ett riktigt tungt ben pass. Jag bjussar på den sista effekten även om den är lite personlig. Det eviga springet nattetid är väck, jag sover hela nätterna. Jag kommer att fortsätta med Dot Shot tills jag dör – ett liv utan träning skulle göra mig tokig.

Magiskt! TACK!

MARTIN RUTEGÅRD, BROMMA

Jag känner verkligen stor skillnad efter att ha börjat med Dot Shot. Kan helt ärligt säga att jag var rätt skeptisk. Jag brukar inte ”gå på såna här hälsoprylar” men…. Det tog bara 3v innan mina besvär i axlarna var helt bort! Smärtorna i ländryggen blir bara mindre och mindre och jag är faktiskt lite chockad! Jag är född stel i kroppen, det har jag ärvt av min far och helt plötsligt har jag blivit rörlig och mjuk i kroppen – det hade jag verkligen inte förväntat mig! Sen är jag generellt mycket piggare. Kan inte tänka mig ett liv utan Dot Shot – 1 shot varje kväll eller varannan.

ELIN GUSTAFSSON, SKÄRGÅRDS STAD

Efter min 3:e Dot Shot var jag helt av med sötsuget. Tack vare det har jag lättare att hålla mig till en hälsosam kost. Jag har även blivit av med värken i mitt knä som skadats under kampsport. Tack, Dot Shot!

Magiskt! TACK!

Marie Edvardsson, Jönköping

Köpte DOT SHOT på rekommendation av min väninna som också spelar golf. Jag är mycket rörligare i svingen och slipper onda och stela leder och muskler dagen efter. Efter en tid snodde gubben mina shots och det har inte bara givit honom ett liv med mindre smärta, han sover även som en stock på nätterna, utan att behöva gå upp och tömma blåsan. Detta har ju gjort att jag också får sova ostört. Vilken grej!! Köp!

Jimmy E, 24 år

Tränat hårt sedan 14 års ålder och tyvärr slarvat med vilan mellan passen. Jag hade nästan gett upp hoppet på att kunna satsa fullt ut igen men sedan testade jag flytande curcumin från DOT SHOT och redan efter 5 shot kände jag att något hände men vågade inte hoppas. Nu har jag börjat löpträna igen och det går riktigt bra. Tack för hjälpen, jag kommer att fortsätta med shotsen för att hålla mig på banan

Malin Karlsson

Efter att fått haft möjligheten att testa DOT SHOT i ett par månader nu kan jag säga att jag är överväldigad.

Det började med att jag fick en efter behandling av en massör och märkte direkt att jag blev både piggare och rörligare i knät (av BARA 1st) så jag bad henne att få köpa ett par kartonger och prova under längre tid.

Jag är 49 år och har svår artros i ett knä där jag väntar på operation sen över 1 år.

Jag har även stelopererat ryggen för 6 år sedan och har tuff värk i axlar och nacke då jag jobbat som bagare och egen företagare i över 25 års tid. Numera inom vården som också är ett tungt arbete. Efter att jag tagit DOT SHOT regelbundet i nästan 2 månader kan jag gå utan att halta. Även gå obehindrat i trappor och uppför/nerförsbackar.

Det är HELT OTROLIGT så jag kommer att boka av min operationstid.

Prognosen är dålig och de kan inom sjukvården inte ge mig några garantier för att det blir smärtfritt efteråt när jag går.

Jag skulle vilja bli ambassadör för produkten och låta alla mina vänner och kontakter få möjlighet att testa denna produkt för den är verkligen fantastisk!!!

Under alla år som jag haft problem med knät har jag ätit många olika kollagenprodukter och även försökt träna bort det onda utan resultat.

Jag är så lycklig över att ÄNTLIGEN hittat något som fungerar och jag har förstått att jag måste äta DOT SHOT resten av livet.

Kan jag hjälpa människor i liknande situationer så gör jag gärna det.

Livet är för kort för att man ska gå runt och ha ont hela tiden.

Jag hoppas att ni finner detta intressant och håller tummarna för att ni ger mig en chans att även hjälpa andra.

Eva Svedberg

Hej Dot Shot!

Jag ville prova Dot Shot för att veta om det kunde öka rörligheten på mina stela knäleder.

1,5 timmes bilresa till stugan i skärgården, som vi åker till nästan varje vecka, blev jobbigare för knäna varje gång jag klev ut ur bilen. Jag märkte en liten skillnad efter bara 2v användning och efter ca 2 månader så upptäckte jag att jag inte längre hade några problem kvar när jag klev ur bilen.

Jag är även rörligare – det märker jag på yogan – den rörligheten kan inte enbart förklaras med att jag yogar, för jag har yogat i flera år utan att uppnå den rörlighet jag har fått efter att jag börjat med Dot Shot.

Jag kan tillägga att jag numera har naglar som inte skivar sig och det har jag aldrig haft förut - eldprovet blir kommande vinter. Kylan brukar ta kål på varje millimeter allteftersom de växer. Jag har även haft lindrig ledvärk i fingrarna som nu är borta.

Alexander, 30 år

Alexander heter jag, 30 år boende i Gävle!

Spännande att få vara med på resan som Dot Shot gör!

Jag har varit aktiv på elitnivå både som bandyspelare och amerikansk fotbollsspelare. Idag spelar jag bara bandy.

Jobbar om dagarna som kökssäljare på HTH och stortrivs!

Jag har alltid haft träning och idrott i mitt liv och därav så blev jag väldigt intresserad av DOT SHOT när jag fick kontakt med Lotta. Just för att det verkar ge extremt bra effekt, inte bara mot skador/värk utan även för väl måendet!

Kör hårt där ute!