Vad är DOT SHOT?

DOT SHOT är en serie av kommande produkter baserade på vår unika gurkmeja vilken ger en snabb och god hälsoeffekt

DOT SHOT The Equalizer är en, innovativ gurkmejashot baserad på våra unika curcuminer med bra upptag från gurkmeja med en härligt uppfriskande smak av lime. Bidrar till immunsystemets normala funktion och bidrar till ledernas rörlighet och normala funktion.

DOT SHOT The Protector innehåller förutom våra unika curcuminer från gurkmeja, ingefära och rikligt med vitamin C. En kombination som hjälper immunsystemets normala funktion.

Vad kan gurkmeja göra för dig?

I Asien har gurkmeja (curcuminer) använts som naturläkemedel i årtusenden vid ett stort antal hälsotillstånd och har rönt stort intresse för modern forskning och legat till grund för över 10 000 vetenskapliga artiklar.

Flera av gurkmejans hälsoeffekter är väl dokumenterade och har genom studier visat sig hjälpa kroppen att bibehålla en rad normala funktioner:

  • IMMUNSYSTEMET – Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • TRÄNING - Bidrar till återhämtning
  • RÖRLIGHET – Bidrar till ledernas rörlighet och normala funktion
  • HUD – Bibehåller en normal och frisk hud
  • SKYDDAR CELLER MED ANTIOXIDANTER

Gurkmeja innehåller curcuminoider, en grupp av ämnen som bl.a. ger gurkmejan sin starka gula färg.

Curcuminer extraheras från gurkmeja. Curcuminer från gurkmeja har betraktats som ett kraftfullt naturläkemedel i Indien och Kina i ca 5 000 år. Curcuminer är ett viktigt läkeämne inom den traditionella indiska medicinläran Ayurveda.

Vi har löst gåtan så kroppen kan ta upp curcuminer från gurkmeja

Genom att vi gjort gurkmeja/curcuminer vattenlösligt och i flytande form börjar upptag i blodet direkt när vätskan tas i munnen. Vi har i studie kunnat visa att vårt gurkmeja/curcuminer tas upp snabbt och ger bra upptag. Bra upptag gör att man får många positiva effekter som bidrar till en hälsosam kropp och ett aktivt liv.